torsdag 27 mars 2008

Svenska mäns stilmissar #2

Så dyker de upp igen, nu i Pause Hugo Rehnbergs blogg "Mitt Liv Hugo". Dessa förmodligen i sann tonårsanda snusande, skäggstubbsbeprydda coverbandskulturens väktare. Flockdjuren med lätt begynnade ölmage, säkerligen också med både en och två balla tatueringar. I detta fall kommer gänget komiskt nog från Norrköping och då i deras kategori förmodligen talandes med en alldeles extra särpräglad avart av den allt annat än vackra östgötskan. Vilken fullträff!

"- Kan ja få en till Jäger 'å Red Bull dö'?"...

Åtta "grabbar" (bara förstås) på afterski i Åre under Påsken. Alla iförda likadana, egenhändigt utformade mjukiströjor med tryck. Afterski patrullen...


http://www.pause.se/blogperm.aspx?intId=1459&intBlogId=1

Svenska män av det slaget, vilka killar... Och att de bevarat vurmen för typen av tröja ända sedan de slutade nian, rörande. Kan man inte porta dem från Landets uteställen så vi besparas från deras förbannade skrålande allsång? Sen har vi ju kvinnorna som attraheras av dessa, men det är ett inlägg för sig.

Låt dem försonas till afterskibandets toner av "Sweet Home Alabama", tätt omslingrade släntra hem tillsammans och under en natts oskyddad, kort motbjudande brunst producera fula barn som kommer att heta Conny, Sonny och Kevin.

2 kommentarer:

Archie sa...

Yes! Kunde absolut inte sagt det bättre själv! Fortsätt bloggandet Dandy!

/Fabian

Dandy sa...

Härligt Fabian, tackar! Skall göra mitt bästa.